In de bebouwde kom van Ammerzoden bevindt zich Café de Ster met een zeer rijke historie voor de bewoners van Ammerzoden en omstreken.
Ammerzoden was vroeger rijk bedeeld met boerderijen die in de economisch zeer slechte tijd voor de tweede wereldoorlog er een neveninkomst bij hadden, door o.a. in de “goeie” kamer een borrel te schenken aan de gasten. Een aantal van deze cafe’s bestaan nog steeds, alleen is de boerderij van de hand gedaan en dient het café als hoofdinkomsten voor hun bestaan. Zo ook café de Ster op de Wellsedam 9 te Ammerzoden dat, nadat de familie van den Oord (in de volksmond de Sai) na ruim 75 jaar in 2008 het café hebben verkocht. Nadat het café van verschillende eigenaren wisselde, heeft het ook een paar jaar leeggestaan.

Dit was een doorn in het oog van vele dorpsbewoners. Zo ook voor Bert van Zeelst, Jolanda van den Oord en Ferdi van Eck die per 1 januari 2013 de deuren van het café weer hebben geopend en er aan hebben gewerkt, een nieuw leven te geven aan dit prachtige authentieke café.

Geen grondige verbouwing, maar een mooie renovatie naar de huidige eisen, hebben er toe geleid dat veel mensen uit Ammerzoden en omstreken hun loop naar “Café de Ster” weer hebben gevonden.
Gastheerschap en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel. De klant is koning en we streven er dan ook na om iedereen persoonlijk en voldoende aandacht te geven.
Naast één dag per week dat het café is geopend voor de gasten, richten wij ons ook op feesten en partijen. Het authentieke café geeft vooral de sfeer weer die wij willen uitstralen. Tot 130 personen staan wij garant voor een zeer geslaagde feest of evenement.

En verder zijn wij natuurlijk ook van de partij met evenementen zoals carnaval, kermis, frühshoppen en tal van andere leuke activiteiten die wij voor onze klanten organiseren. Bent u nog nooit bij ons binnen geweest neem dan maar gerust een kijkje.
Vele bezoekers zijn u al voorgegaan, en wij heten u dan ook allen van harte welkom.

Namens het Team van Café de Ster.
Bert, Jolanda en Ferdi

Ferdi, Jolanda en Bert - Cafe de Ster Ammerzoden